Az a célunk, hogy helyismeretünknek, nyelvtudásunknak, földrajzi, történelmi és egyéb egyetemi tanulmányainkból fakadó ismereteinknek, illetve az eddigi utazásaink során szerzett sok más plusz tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően megpróbáljuk mélyebben és jobban megismertetni veletek azt a területet, országot, régiót, ahova utazunk, mint amennyire egy átlagos társasutazáson erre lehetőségetek nyílna.


Szeretnénk hozzásegíteni titeket, hogy komplexen lássátok a helyi lakosok életét befolyásoló problémákat, a pozitív ill. negatív dolgokat egyaránt, és hogy mindezt a több ember együttes utazása miatt olcsóbban, a vezetők helyismeretéből fakadóan rövidebb idő alatt, és nem utolsó sorban nagyobb biztonságban tehessétek meg, mintha előzetes tapasztalatok nélkül, egyedül indulnátok útnak.


Azt szeretnénk, hogy egy sajátos, aktív nyaralással, kalandokkal egybekötött "földrajzos terepgyakorlaton" vegyetek részt, ahonnan, ha valószínűleg fizikailag kipihentebben nem is, de lelkileg mindenképpen felfrissülve, feltöltődve, új ismeretekkel, kiszélesedett látókörrel, új barátokkal és feledhetetlen élményekkel gazdagabban térjetek haza. Úgy, hogy közben megtanultatok felelősségteljes módon utazni, és képesek vagytok mindezt, esetleg új barátaitokkal együtt, legközelebb nélkülünk is megtenni.

Barátok, partnerek
Szakmai partnerek
Háttér iroda: